Pansion Eleni, Ammouliani. Tot ceea ce este mai bun pentru vacanța…

Pansion Eleni, Ammouliani. Tot ceea ce este mai bun pentru vacanța ta!

Ammouliani oferă o mulțime de variante de cazare. Una dintre cele mai apreciate este cea de la Pansion Eleni, caracterizată printr-un aer familiar simplu și plăcut.

Este normal ca atunci când îți programezi o vacanță să încerci să cauți cele mai bune variante de cazare din respectiva destinație, dar de foarte multe ori cele mai speciale rămân ascunse datorită celor care au fost acolo și vor să păstreze locul doar pentru sufletul lor.

Cam așa s-a întâmplat și cu Pansion Eleni, o unitate de cazare din centrul insulei Ammouliani, ascunsă de leandri, lâmâi și multe alte plante exotice, care îți fură privirile încă din primul moment.

Este amplasată central, aproape de portul turistic, zona pietonală cu magazine și restaurante, aproape de biserica Sf. Nicolae, construită de călugării Muntelui Athos și de Muzeul Etnografic, care păstrează numeroase elemente din cultura și tradițiile locuitorilor insulei. În ciuda amplasării centrale, la Pansion Eleni ai parte de multă liniște, este locul perfect unde se scriu povești pentru suflet și ai parte de bucurii care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Pansion Eleni cuprinde mai multe studiouri și un apartament de 2 camere, o parte au vederea către partea din față și au balcon, o parte au la dispoziție o terasă, în spate, cu loc amenajat pentru grătar. Toate camerele dispun de chicinetă dotată cu toate cele necesare pentru bucătărie, baie cu duș, tv lcd, internet wi-fi, aer condiționat, frigider. Lenjeria se schimbă la 3 zile. Unitatea nu dispune de parcare privată, dar se poate parca fără probleme în fața pensiunii, fără costuri suplimentar.

Ammouliani este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, este un mix de frumusețe naturală cu plaje de vis și mare turquoise, tradiție, cultură și gastronomie aparte. Iar gazdele sunt în permanent cu zâmbetul pe buze și oferă toată atenția pe care un turist o cere, așa cum se întâmplă la Pansion Eleni.

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Top 10 destinații turistice…

Pentru al doilea an consecutiv,…

  • 12.02.2024 - 19:03
Vitamină pentru suflet - Muzeul…

Curtișoara, locul unde tradițiile…

  • 03.02.2024 - 14:44
Hotel Viceroy , bijuteria de…

Singurul hotel de 5* de Kopaonik,…

  • 10.09.2023 - 15:00
Kopaonik stațiunea de 5* a…

"Viața este minunată pentru că…

  • 09.09.2023 - 14:25
Incredibil pentru Făgăraș.…

Lucrurile minunate se întâmplă…

  • 03.09.2023 - 15:28
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc