Arhontiko Boutique Hotel Ammouliani-Una dintre cele mai bune…

Arhontiko Boutique Hotel Ammouliani

Una dintre cele mai bune variante de cazare din Ammouliani

Arhontiko Boutique Hotel

Ammouliani este sinonim cu cheful vacanței liniștite, locul perfect pentru relaxare și acord cu sufletul, plaje liniștite, ape curate și limpezi, mâncare autentică și cazare în hoteluri administrate de oameni care înțeleg turismul și care respectă orice dorință ai avea.

Dar nu vom vorbi astăzi despre insulă, deși cu ea ar fi trebuit să începem incursiunea noastră în Ammouliani, am să vă ofer câteva detalii despre o cazare specială care pe mine m-a cucerit.

Arhontiko Boutique Hotel, este una dintre cele mai bune variante de cazare de pe insulă, o construcție cu arhitectură în stil mediteranian din lemn si piatră, având un design modern și unic. Ca majoritatea hotelurilor de pe insulă, Archontiko este o afacere de familie, cu servicii de calitate, de unde vei pleca prieten, cu dorința de a reveni.

Cele 15 spații de cazare (camere duble, triple și apartamente) oferă confortul necesar pentru odihna si relaxare, au un design modern care le diferențiază față de alte cazări, combinația de texturi și culori creând o atmosferă caldă și primitoare. Spațiile de cazare cuprind facilități moderne, lucrări handmade poziționate pretutindeni pentru a încânta privirile iar atenția la detalii  face diferența.

Micul dejun se poate servi în hotel, este tip bufet, variat și îndestulător, cu preparate de calitate. Multe dintre produse, în special cele de panificație sunt preparate pe insulă, sunt cele mai căutate și solicitate.

Hotelul este amplasat aproape de port si de faleza cu restaurante, taverne si magazine. Poziția privilegiată îl definește ca pe  unul dintre cele mai căutate hoteluri de pe insulă.

Ammouliani este locul de care te îndrăgostești din prima secundă după ce ai pășit pe micuța insulă și locul de unde n-ai mai vrea niciodată să pleci. Aici răsare soarele și tot aici apune, este locul în care se scriu povești și se uită de timp.  Ammouliani începe cu tine și se termină cu amintirile cele mai frumoase. Este despre tine și dorul de frumos și liniște. Este povestea ta, la Arhontiko Boutique Hotel.

Pentru mai multe detalii: 

https://www.facebook.com/arhontikoammouliani

https://www.archontiko-ammouliani.gr/el/?fbclid=IwAR237fvhxbEqeGJS1W_ABJwNhEwBr5aZ9pQ8S0MVTUoZBcY54-mAl6T-ag8

 

 

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Pentru o vacanță de calitate…

Am redescoperit una dintre cele…

  • 23.04.2024 - 17:42
Cazanele Dunării - locul secret…

Cazanele Dunării este un loc unic…

  • 14.04.2024 - 20:16
Top 10 destinații turistice…

Pentru al doilea an consecutiv,…

  • 12.02.2024 - 19:03
Vitamină pentru suflet - Muzeul…

Curtișoara, locul unde tradițiile…

  • 03.02.2024 - 14:44
Hotel Viceroy , bijuteria de…

Singurul hotel de 5* de Kopaonik,…

  • 10.09.2023 - 15:00
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc