Hotel Prahova 2* Saturn - Pentru buget chibzuit!-Dacă cauti…

Hotel Prahova 2* Saturn - Pentru buget chibzuit!

Dacă cauti un hotel low budget pentru riviera românească, Hotel Prahova Saturn, este răspunsul!

Hotel Prahova 2* Saturn

Hai să vă povestesc câte ceva despre experiența mea pe litoralul nostru, în Saturn.

Deși nu prea obișnuiesc să rămân peste noapte în alte locuri din apropierea casei, de acestă dată am decis să mă sacrific și să devin turist, la mine acasă, pe riviera românească. Chiar dacă aș fi vrut să ajung acasă, acest lucru ar fi fost destul de greu, m-a prins o insolație nesuferită prin locurile unde fusesem peste zi la muncă.

În fine, am decis să rămân la hotel Prahova 2* Saturn, un hotel care în ultimii ani câștigă tot mai mulți fani, în ciuda stelelor afișate. Este un hotel pentru cei cu buget chibzuit, iar faptul că este în apropierea mării este un plus major, cei de la etajele superioare putând admira în fiecare dimineață soarele ieșind din mare.

Tariful la recepție pentru o dublă superior, adică camere renovate recent a fost de 350 lei, însă fiind agent de turism la BIBI Touroperator care are acest hotel în portofoliu, m-am dus la mașină, am deschis laptopul, am intrat în sistem si am rezervat la jumătate din tariful afișat, pentru o cameră, existând în această perioadă promoții atractive la agenții. La tariful camerei, am mai plătit 5 lei, taxa de stațiune, impusă tuturor turiștilor care se cazează în cele 6 stațiuni din sudul litoralului, care aparțin de Mangalia.

Am primit o cameră la etajul 3, de unde se poate vedea si marea, decentă, curată, aerisită. Eu am o problemă cu becurile și prizele, însă toate erau funcționale, deci nimic de comentat.

Camera decentă ca spațiu, mobilier nou, saltea nouă, lenjerie curată, chiar dacă cearșaful părea exact cât salteaua, tv lcd cu ecran mare, fără purici pe semnal, mini frigider nou, perfect funcțional, instalație sanitară nouă, prosoape albe, aproape noi, câte două seturi. Au uitat să pună hârtie igienică, dar la recepție și-au cerut scuze si mi-au oferit 2 suluri. Am lăsat unul acolo.

Curățenie! Da, este cuvântul care se potriveste cel mai bine, atât în cameră, baie, dar mai ales pe balcon, unde se vedea că a trecut un mop pe-acolo. Iar dacă vorbim de balcon, acesta este ok, cu mobilier nou din plastic, curat. Ca minus aș menționa lipsa unei plase, pe timpul serii ești carne de tun pentru țânțari, nu știu cum își fac loc în cameră, dar sunt hotărâți să te atace în valuri, iar noaptea să-ți cânte serenade la ureche.

Hotelul este deservit de 2 lifturi care arată într-un mare fel antic, dar sunt neașteptat de sprintene, mișcându-se mai bine ca unele noi, moderne.

Hotelul nu dispune de restaurant funcțional, masa se poate servi în regim autoservire la hotelul apropiat, Cerna, sau în stațiune, la alte autoserviri sau reataurante. Eu m-am răsfățat cu un kebab de la Antik, cel mai bun din zonă. E drept, am stat 30 de minute la coadă, dar a meritat.

Stațiunea arată din ce în ce mai bine, a beneficiat de fonduri europene, s-a schimbat iluminatul, trotoarele, s-au făcut piste de bicicletă. Faleza este refăcută și face legătura cu Mangalia, există un aquapark mărișor, un park de distracții, iar între stațiuni, turiștii se pot deplasa cu minibus electric, gratuit, din partea primăriei Mangalia. În Saturn, nu există taxă de parcare pe domeniul public.

A doua zi, am prins răsăritul, apoi am plecat către casă, via Neptun și Eforie Sud, unde am mai oprit pentru câteva zeci de minute.

A fost o experiență inedită pe care aș repeta-o oricând, dar fără insolație 

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Pentru o vacanță de calitate…

Am redescoperit una dintre cele…

  • 23.04.2024 - 17:42
Cazanele Dunării - locul secret…

Cazanele Dunării este un loc unic…

  • 14.04.2024 - 20:16
Top 10 destinații turistice…

Pentru al doilea an consecutiv,…

  • 12.02.2024 - 19:03
Vitamină pentru suflet - Muzeul…

Curtișoara, locul unde tradițiile…

  • 03.02.2024 - 14:44
Hotel Viceroy , bijuteria de…

Singurul hotel de 5* de Kopaonik,…

  • 10.09.2023 - 15:00
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc