Hotel Viceroy , bijuteria de 5* stele din Kopaonik-Singurul…

Hotel Viceroy , bijuteria de 5* stele din Kopaonik

Singurul hotel de 5* de Kopaonik, cu un raport calitate/preț irezistibil

  • 2165
Viceroy Hotel Kopaonik

Hotel Viceroy , bijuteria de 5* stele din Kopaonik

Exact, este singurul hotel de 5* din Kopaonik și primul hotel din lanțul american deschis în Europa, după o investiție de peste 50 milioane de euro. Inaugurat în urmă cu 2 ani, în 2021, este o bijuterie arhitecturală, în stil montan contemporan Suvo Rudiste , în ton cu celelalte hoteluri mari din Kopaonik, Grand Hotel sau Gorski, care  ridică ștacheta pentru cea mai importantă stațiune montană din Serbia și una dintre cele mai căutate din Serbia. O stațiune de 5* despre care am povestit aici.

Amplasat în partea centrală a stațiunii, chiar în fața principalelor pârtii de schi și telegondole, cu un view impresionant asupra vârfului Pancicev (2017 m) și a pădurilor de conifere din jur, Viceroy Hotel este un exemplu de eleganță unde piatra texturată, marmura, stejarul sârbesc , metalele ciocănite, sticla ce imită gheața și materialele textile cu broderii sau blănuri, generează un sentiment de eleganță și lux, pe care n-ai cum să nu-l remarci încă de la intrarea în hotel. Impresionează spațiile largi din fața recepției de unde poți avea acces atât în partea din față, unde este parcarea hotelului, sau în spate, către zona de activități montane. De fapt, n-ai prea ști care este fața și care este spatele, ambele intrări se remarcă prin eleganță și un design natural pentru o stațiune de top, cum este Kopaonik.

De remarcat  zâmbetul recepționerilor care se interesează de preferințele și dorințele  turiștilor, aici existând și un serviciu de concierge pentru diferite solicitări, în special care țin de obținerea de ski pass-uri sau de înscrierea la cursuri de schi. Iar dacă se întâmplă ca uneori recepția să fie aglomerată, ești invitat în bibliotecă, Library Lounge, unde ai posibilitatea de a servi un ceai din plante naturale sau cafea, în timp ce studiezi materiale de prezentare despre Serbia, sau alte cărți din literatura universală.

Hotelul dispune de 119 camere și apartamente  în diferite configurații, au dimensiuni cuprinse între 35  și 70 mp, iar suita prezidențială, nestemata Viceroy are dimensiuni incredibile, de 180 mp.

Una dintre marile mele bucurii a fost să fiu oaspetele acestui hotel, pentru 4 nopți, timp în care am avut timp să cunosc facilitățile și serviciile de lux ale hotelului, dar și amenajările stațiunii Kopaonik despre care am făcut referire în articolul dedicat - Kopaonik

Este unul dintre cele mai bune hoteluri la care am fost cazat, poate cel mai bun, dar cu siguranță, singurul de 5*. A fost o premieră pentru mine, iar satisfacția cazării se poate vedea în acest articol.

Camera king cu balcon și un superb view către partea cu pârtii, în care m-am desfătat, are  dimensiunea de 35 mp, cu un design modern având texturi din lemn și este formată dintr-un pat king size a cărui tăblie este acoperită cu piele de cal adusă din Statele Unite,dacă rețin exact.  Draperiile sunt din lână, iar pernele sunt antialergice,  este și o canapea extensibilă din material textil cu modete tradițional sârbești, un smart tv cu diagonală mare cu acces la internet de mare viteză și canale prin satelit, un răcitor destul de mare pentru băuturi, cu diferite băuturi contracost, comodă tv pe lateralul căreia există prize 220,  usb pentru încărcare rapidă device-uri, priză hdmi, dar si pentru sistem de căști. Paralel cu patul mai există o comodă cu sertare pentru haine sau pentru alte obiecte personale. Pe comodă se găsesc două sticle de apă potabilă personalizate Viceroy, expressor cafea și încălzitor apă, 6 capsule de cafea de 3 tipuri, ceaiuri din plante naturale. Toate acestea se înlocuiesc zilnic,gratuit.. Tot pe această comodă se află dulciuri, unele dintre ele personalizate Viceroy, băuturi alcoolice, sucuri, etc. Toate acestea sunt contracost iar tarifele sunt afișate în meniul aflat lângă aceste produse. Pe măsuța din fața canapelei descoperim un coș cu diferite  fructe, două sticle de apă de 1 l, personalizate Viceroy, o cutiută cu fursecuri, o sticluță de răchie și un mesaj personalizat de bun venit. Toate acestea gratuite, din partea hotelului. Mulțumesc! Internetul este gratuit și se mișcă foarte bine. Sistemul de climatizare este de top, electronic, cu mai multe funcții, lângă el, un al doilea sistem pentru controlul iluminatului, cu display pe fiecare parte a patului, pe hol dar și la baie, Dacă ai televizorul deschis și intri în baie, sonorul se poate auzi și acolo.

Baia este compartimentată în așa fel încât cabina de duș și grupul sanitar sunt separate de lavoar, există oglindă cu led încastrată în oglinda mare, apa caldă vine instant, iar consumabilele de baie sunt înlocuite zilnic. În plus, prosoapele se schimbă în fiecare zi, adică se intră în fiecare zi în cameră pentru curățenie (mai puțin perioada în care nu dorești acest lucru apăsând pe display butonul corespunzător).

Punctul de rezistență al camerei este view-ul către partea de joacă din stațiune, practic te poți relaxa la o cafea sau un vin privind la bucuria celor mici care aleargă în toate direcțiile în Orășelul Copiilor sau la tineri care sfidează adrenalina cățărându-se pe diferite obstacole. Sau pur și simplu privești natura și te încarci cu energia acestui loc de poveste.

Un alt punct al hotelului, este suita prezidențială de 180 mp, apartament situat la ultimul etaj, este format din două dormitoare cu paturi king size, două băi cu cadă și duș, living cu șemineu, tv cinema, birou și bibliotecă, zonă de bucătărie și de servit masa, balcoane cu view montan de 180 grade, toaletă pentru oaspeți, un al doilea birou, separat de living, lift particular. O astfel de suită ajunge în jur de 2000 de euro pe noapte în sezon, iar în extrasezon este la jumătate. Culmea este că sunt primele camere care se vând!     Am reușit să o vizitez și să fac câteva fotografii pentru voi.

Hotelul dispune de trei restaurante care acoperă toate particularitățile unui sejur perfect, restaurantul principal Braseria, este locul în care se servește micul dejun și cina în sistem bufet sau a la carte pe timpul zilei. Atât la micul dejun cât și la cină, există o varietate culinară  de calitate, în plus, poți vedea cum se prepară mâncarea și poți comanda ceva anume, care nu există pe platourile din fața ta. Ospătarii sunt omniprezenți, sunt atenți dacă rămâi fără băutură în pahar sau dacă ai nevoie de ceai sau cafea. Te servesc ei, cu cea mai mare plăcere, nu este nevoie să te ridici de la masă. Al doilea restaurant Peroko este deschis doar pe perioada sezonului de schi, este un restaurant asiatic, unde se poate servi cel mai bun sushi din Serbia. Al treilea restaurant, Pique Sky Bar, este cu ieșire directă către pârtiile de schi, este un apres-sky, unde se pot servi diferite gustări și băuturi de calitate, în compania unei muzici de calitate, live. De altfel, când am fost cazat acolo, m-am bucurat de Festivalul Vinului din Kopaonik, vin de calitate din cele mai bune zone viticole din Serbia și muzică live, excelentă.

Partea de SPA a hotelului este orientată către wellness și este formată din șase săli pentru tratament, o sală pentru duș Vichy cu hidroterapie, o sală pentru duș în cuplu, un salon de înfrumusețare, piscină interioară de vitalitate infinity  și piscină exterioară, cu un view excepțional către munte, unde vara se poate face plajă. Este disponibil un hamam, o saună bio și o zonă de relaxare. În plus, turiștii se pot bucura de o saună finlandeză și de experiențe cu gheață. Sunt disponibile tratamente faciale, de relaxare sau piatră încinsă, reflexologie sau masaje de cuplu.

Există loc de joacă pentru copii, ei sunt supravegheați de personal calificat cât timp părinții sunt la spa sau pe pârtie, la schi. Este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru ca prichindeii să petreacă clipe minunate.

Pentru sezonul de schi, hotelul asigură diferite facilități pentru depozitarea echipamentului de schi.

Viceroy Hotel Kopaonik pune la dispoziția companiilor trei săli de conferințe cu diferite capacități și echipament audio video corespunzător evenimentului.  Este disponibilă o parcare iar animalele de companie sunt binevenite.

Un sejur la Viceroy Hotel Kopaonik este o variantă perfectă de luat în calcul, raportul preț/calitate este excelent, în această perioadă camera king este în jur de 110 euro, dar satisfacția este uriașă. În plus, poți intra în clubul Viceroy să beneficiezi de diferite oferte cu nopți gratuite de vacanță sau reduceri de sezon. Românii au descoperit K opaonik și Viceroy Hotel și sigur vor scrie o poveste de vacanță minunată în care epilogul se va termina cu 'VOM REVENI!"

Mulțumesc Asociației Naționale de Promovare a Serbiei și hotelului Viceroy, pentru posibilitatea de a cunoaște și promova acest minunat colț de rai numit KOPAONIK!

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Pentru o vacanță de calitate…

Am redescoperit una dintre cele…

  • 23.04.2024 - 17:42
Cazanele Dunării - locul secret…

Cazanele Dunării este un loc unic…

  • 14.04.2024 - 20:16
Top 10 destinații turistice…

Pentru al doilea an consecutiv,…

  • 12.02.2024 - 19:03
Vitamină pentru suflet - Muzeul…

Curtișoara, locul unde tradițiile…

  • 03.02.2024 - 14:44
Hotel Viceroy , bijuteria de…

Singurul hotel de 5* de Kopaonik,…

  • 10.09.2023 - 15:00
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc