Mitologia elenă de la Thalassa Hotel Boutique Ammouliani-Una…

Mitologia elenă de la Thalassa Hotel Boutique Ammouliani

Una dintre cele mai bune variante de cazare din Ammouliani

Thalassa Boutique Hotel

Insulele grecești ascund numeroase legende si povești fascinante cu zei având puteri supranaturale si creaturi mitologice care ne-au încântat de mici copii citind Legendele Olimpului. Paradisul elen este de o frumusețe aparte, înconjurat de ape turcoaz, creste înalte, împădurite și o mulțime de plaje cu nisip auriu, foarte fin.

Dar care este legătura dintre mitologia greacă si Thalassa, un boutique hotel cochet din Ammouliani? Este aproape un muzeu, un loc în care pe lângă cazare si un mic dejun fabulos beneficiezi de o expoziție handmade, lucrate în ultimii zeci de ani de proprietara hotelului, doamna Pashalia Martygaki, de pe vremea când era copil.  Motivele sunt din mitologia antică, au o inspitrație divină, prezintă Medusa, cu serpi în loc de păr, care aveau puterea de a transforma pe oricine în piatră. O altă lucrare înfățișează porumbelul trimis de Noe în urma potopului pentru a găsi pământ. Acesta s-a întors cu o ramură de măslin, semn că apele s-au retras și a văzut pâmânt. Majoritatea lucrărilor au o poveste în spate, la fel ca majoritatea locurilor din Ammouliani, care vând foarte bine. Culorile care abundă  în lucrările doamnei Martygaki sunt alb, verde si albastru cu influențe florale, marine în contrast cu elemente mitologice. Lucrările doamnei Martygaki sunt prezente peste tot în pensiune, de la livingul generos unde te pierzi printre culori și exponate, până la holuri, terase și camere, punând o amprentă autentică și de valoare peste acest boutique hotel unic în Ammouliani.

O parte dintre exponate pot fi cumpărate, am achiziționat și eu un peștișor auriu, poate îmi va aduce noroc să revin din nou pe insula de care m-am îndrăgostit.

Dar pentru că am vorbit mai mult despre lucrările doamnei Martygaki si mai puțin despre  hotelul care le găzduiește, am să vă povestesc aproape totul într-o frază: Thalassa Boutique Hotel, este una dintre cele mai bune variante de cazare din Ammouliani, cazare cu un mic dejun preparat pe loc de Lina si Pashalia Martigaki, camere decorate în culori marine, cu picturi si exponate lucrate manual, o terasă cu multe plante exotice cu acces din balcoanele camerelor, flori, dar mai ales multă liniște. Toate la un loc cu zâmbetul gazdelor și interesul lor pentru a avea un sejur minunat.

Ammouliani este un mic paradis elen, unde pe lângă numeroasele plaje, taverne și hoteluri, te poți bucura de liniștea din apropierea muntelui Athos, poți găsi echilibrul între tine și divinitate. O vacanță în Ammouliani, este o vacanță pentru suflet!  Am revenit în Ammouliani, al doilea an la rând și îmi doresc să revin din nou. Pentru că este greu să explic de unde vine liniștea interioară și pacea sufletească când sunt acolo. Pot doar specula, pentru a face așteptarea pentru anul viitor mai ușoară.

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Fontana Hotel, optim pentru…

Fontana Hotel, optim pentru Vrnjacka…

  • 05.02.2023 - 12:14
Vrnjacka Banja, Serbia- cea…

Vrnjacka Banja este o destinație…

  • 18.01.2023 - 14:32
Pansion Eleni, Ammouliani.…

Ammouliani oferă o mulțime de…

  • 30.12.2022 - 11:35
Paradisul de la porțile Deltei

Cel mai nou resort din Delta continentala,…

  • 13.10.2022 - 19:17
Arhontiko Boutique Hotel Ammouliani

Una dintre cele mai bune variante…

  • 01.10.2022 - 11:34
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc