Paradisul de la porțile Deltei-Cel mai nou resort din Delta…

Paradisul de la porțile Deltei

Cel mai nou resort din Delta continentala, deschis în septembrie 2022 în Vișina, Jurilovca, Tulcea

  • 1308
Razelm Luxury Resort

Există o mulțime de locuri minunate în România pentru care merită să renunți la o vacanță "în afară" pentru a te bucura de ceea ce natura ne-a oferit acasă, lângă noi.

Avem mare, avem munți, lacuri, câmpii cu dealuri pe care zburdam când eram mici, avem Delta Dunării cu floră si faună unică în Europa, avem gastronomie, tradiții și balade populare ale etniilor care conviețuiesc în pace și bună înțelegere. Dar mai avem ceva...avem dragostea de țară și de oameni, căldura și zâmbetul  întâlnite la tot pasul, pe oriunde ai alege să călătorești.

Cu acest gând am ajuns la Razelm Luxury Resort, un hotel de 4 stele apărut recent, aproape de lacul Golovița din Delta continentală, loc unic de admirat răsăritul și apusul care marchează o zi de bucurie și satisfacție pe canalele din jur.

Resortul este un plus major pentru sectorul turistic din Jurilovca, care în ultimii ani s-a remarcat prin diferite evenimente de marcă la nivel național, în fiecare an crescând numărul celor care doresc să viziteze atracțiile comunei Jurilovca și să înteracționeze cu gastronomia deltaică. Pentru ei s-au dezvoltat mai multe pensiuni rustice, unde turiștii se pot bucura de istoria, gastronomia și tradițiile comunității locale.  Cred că era nevoie și de un resort mai mare, de lux, care să permită unui alt gen de turist, să viziteze Jurilovca și Delta.

Razelm Luxury Resort este încă la început, deschis la începutul lunii trecute, a reușit să atragă atenția turiștilor care au început să-l viziteze și să aprecieze serviciile de lux oferite.

Cu o capacitate de 25 de camere premium, deluxe si apartamente în corpul principal  si 10 bungalowuri deluxe amplasate pe marginea unui canal, resortul își propune să atragă turiștii prin facilități și servicii de tip premium lux, exclusiviste. Calitatea serviciilor va face diferența cu alte unități de 4 stele, îmi doresc să fie așa, deși de cele mai multe ori noi încurcăm merele cu perele si chiar dacă unitățile au aceeași clasificare, nu prea știm să punem accent pe calitate și servicii. Iar acestea se plătesc. În plus, tariful va face diferența între turiștii care doresc servicii la standard luxury și cei care caută doar o cazare aproape de pescuit cu berea si mâncarea  la pachet, de acasă.

Ce găsim la Razlem Luxuri Resort?

- camere de dimensiuni rezonabile cu sistem de climatizare inteligent, mobilier nou, de calitate, cu feronerie scumpă, mochetă de trafic greu, destul de groasă, sistem electric inteligent, de unde se poate aprinde lumina din mai multe puncte ale camerei, diferite lumini tip led cu design modern, telecomanda pentru plasa de țânțari, termostat digital, smart tv cu diagonala mare si transmisie excelentă, îți citești numele pe ecran când îl aprinzi și ești informat despre  principalele activități ale hotelului, wi-fi de viteză mare, foarte bun, papuci, halat de baie personalizat, feon, consumabile de baie de calitate lux, personalizate, (gel de dus/sampon/crema de corp, casca de par, periuta si pasta de dinti, pieptan, trausa de cusut, trusa de machiaj), prosoape de calitate, personalizate, de mai multe tipuri,  terasa de 8 mp cu 2 canapele si o măsuță cu scrumieră, unde poți admira un superb răsărit de soare/lună,  Minibar cu tot felul de minuni, cele mai de calitate de pe piață, radiator de baie din inox, coșuri de gunoi din  inox. Odorizante electronice Scentlinq cu diferite arome. Am verificat cât costă unul - 2200 lei si aroma 250 ml aproape 600 de lei! Expressor cafea, ceai diferite arome si 2 sticle cu apă plată schimbate  zilnic, seif electronic, amplasat intr-unul dintre dulăpioarele comodei tv, telefon cu linie internatională.

- Bungalowurile au in plus, jacuzii, zonă de relaxare pe ponton si câte 2 sezlonguri.

- room service (07.00-00.00)

- restaurantul Argead serveste micul dejun bufet intre 07-10.00, în wk până la 10.30.

- restaurant/terasa Argead si terasa Alexander  sunt deschise apoi, între 11.00-22.30 comenzi a la carte. Se recomandă dress code - casual/elegant.

- bar/coffe lounge (11.00-22.30), același dress code (casual/elegant)

- sala de conferința Argamum, care poate fi si sală de evenimente. În plus, în apropierea pontonului mobil de acostare, există o platformă de ceremonii cu vederea către lac.

- ponton mobil de acostare pentru hidrobiciclete, caiace

-pontoane fixe de acostare pentru șalupe/yahturi

- pistă heliport

- teren de sport (tenis, fotbal, baschet, voley)

- loc de joacă pentru copii acoperit cu tartan, amenajat cu trambuline, căsuțe de joacă, etc.

- piscină exterioară cu apă încălzită și șezlonguri cu umbrele

- locuri de parcare gratuite în incinta resortului

- receptie disponibilă 24/24

- program artistic live,

- zona de concierge, informații despre locurile pentru vizită, tururi organizate

- ponton cu zone special amenajate pentru pescuit,

- hidrobiciclete, caiace si biciclete

- mașinuță electrică pentru transfer hotel-bungalowuri.

- sală de forță cu diferite aparate moderne

Evident, există și servicii cu plată:

- plimbări cu elicopterul

- plimbări cu atv-ul

- plimbări private cu șalupa

- Capela si ceremoniile în aer liber

- Zona de relaxare unde se poate fuma narghilea si servi cafea la nisip

- Pachete romantice în cameră și cine private

- diferite excursi care pot fi organizate

- organizări de momente festive (din elicopter, barcă, insula privată)

Am vrut să enumăr câteva dintre facilitățile și serviciile resortului ca să vă faceți o idee de ce tariful unei camere duble este de aproximativ 800 de lei. Puțin, mult, habar n-am, dar puteți aprecia voi în funcție de facilități și servicii.

Aș mai adăuga în câteva fraze planul de extindere al resortului cu noi facilități.

Resortul este întins pe 39 de hectare, în prezent, doar o mică parte este exploatată, va mai fi construit un corp de clădire, un spa modern, o piscină acoperită, una infinity, există 30 de insulițe artificiale care vor găzdui fiecare câte un bungalow de lux, pe partea de cazare se dorește o capacitate de cel puțin 150 de camere de diferite tipuri. În plus, vor fi câteva surprize pe care nici eu nu le-am aflat.

Am rămas plăcut impresionat să descopăr acel zâmbet care în multe dintre hotelurile de la noi lipsește, atenția acordată fiecărui turist si profesionalismul de care dau dovadă. deși mare parte dintre angajați sunt din zonele apropiate. Detaliile fac diferența, într-adevăr!

Ceea ce este sigur, în doar câteva săptămâni de  la inaugurare, Razelm Luxury Resort a reușit să revoluționeze turismul din Delta continentală și să fie un pol de atracție pentru vizitatori, fie că vorbim despre turiștii care caută relaxare într-un loc mininat, sau doar despre cei care vin să se plimbe și să admire frumusețea locului.

 

 

Vezi tot albumul

Nu sunt comentarii.

Adaugă un comentariu

Hotel Viceroy , bijuteria de…

Singurul hotel de 5* de Kopaonik,…

  • 10.09.2023 - 15:00
Kopaonik stațiunea de 5* a…

"Viața este minunată pentru că…

  • 09.09.2023 - 14:25
Incredibil pentru Făgăraș.…

Lucrurile minunate se întâmplă…

  • 03.09.2023 - 15:28
Hotel Prahova 2* Saturn - Pentru…

Dacă cauti un hotel low budget…

  • 30.08.2023 - 12:48
Novi Pazar sau bucuria de a…

Vezi ce poți face în Novi Pazar,…

  • 18.08.2023 - 11:46
Lumea PreseiTomis PressRO PRESSAdyDev Media4x4 desert safari toursThe Bearings StoresRulmenți Stoc